УПИС

 

Драги будући студенти,

На овој страници можете пронаћи све потребне информације о упису на основне, интегрисане, специјалистичке, мастер и докторске студије на Пољопривредном факултету Универзитета у Новом Саду у академску 2024/2025. годину.

 

Пољопривредни факултет у Новом Саду организује бесплатну наставу за све студијске програме, као  припрему за полагање пријемног испита за упис на прву годину основних академских студија за академску 2024/2025. годину. Термини за бесплатну припремну наставу за наредну школску годину су: 9. и 16. март, 13. и 20. април и 1. јун. Настава из хемије, математике и економике предузећа ће се одвијати од 10 до 13 часова, а из биологије од 13 до 16 часова. 

 

ОСНОВНЕ АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ 

 

У информатору се налазе подаци о студијским програмима и условима за упис а у збирци задатака можете пронаћи питања која долазе у обзир на пријемном испиту. Кандидати који конкуришу за упис на интегрисане академске студије студијског програма ветеринарске медицине полажу пријемни испит из предмета биологија и хемија, а на студијским програмима основних академских студија један испит по избору из предмета: биологија, хемија, математика или економика предузећа, о чему ће се кандидати изјашњавати приликом пријаве на конкурс. За упис на студијски програм ветеринарске медицине кандидати који у програму средњег образовања нису имали латински језик исти полажу на Факултету пре полагања пријемног испита.

 

У секцији - Студијски програми кликом на линк Студијски програми од 2021. године а потом избором студијског програма који вас занима можете приступити детаљнијим информацијама у вези са сваким програмом на који можете конкурисати у овој академској години. 

Водич за бруцоше

 

 

Студијски програми

 

 Документација за упис

 

 

 

ИНФОРМАЦИЈЕ О УПИСУ

 

  Пријавни лист - Основне и Интегрисане академске студије

 Материјали за припрему пријемног испита

 

Збирка задатака за пријемни испит

Информатор

Студијски програми 

 

Афирмативна мера - прилог 4
Афирмативна мера - прилог 5

 

 


ПРОМО ВИДЕО ФАКУЛТЕТА

 

 

 

 


:: Критеријуми за упис на Пољопривредни факултет за школску 2024/2025 годину

Serbian