IAAS

 

ИААС је Међународна организација студената пољопривреде и сродних наука. Основана је 1957. године у Тунису са циљем боље студентске међународне сарадње у областима које обухвата. Данас је једна од водећих светских и пољопривредних студентских организација. Одбори ИААС-а су присутни на факултетима у више од 50 земаља света. ИААС има сарадњу са осталим међународним студентским организацијама и онима које се баве развојем напредних идеја савремене пољопривреде. Организација је официјелни партнер са FAO, UNESCO, UNEP, IFISO, ICA и YPARD. ИААС Београд је основан 1996. године на Пољопривредном факултету Универзитета у Београду када је организована Конференција Југословенске Регије у Београду и стручна пракса за студенте из иностранства у Југославији.

ИААС: https://www.iaasworld.org 

ИААС СРБИЈА: https://iaasserbia.weebly.com/

IG iaas_serbiahttps://www.instagram.com/iaas_serbia/?hl=en

 

ИААС Нови Сад

Један од два постојећа локална комитета ИААС Србија, чији су чланови студенти нашег факултета. Студенти Пољопривредног факултета учествују у организацији активности као што су семинари, радни кампови, међународни сусрети, недеље размене и интернационални програм размене, а све у циљу подстицања познанстава и успостављања конструктивних веза студената пољопривреде и сродних наука на интернационалном нивоу, повећање степена разумевања међу студентима из целог света и подстицање размена идеја на свим пољима пољопривредне теорије и праксе.

 

Контакт ИААС Нови Сад

имејл: iaasnovisad@yahoo.com

фејсбук група: IAAS Novi Sad https://www.facebook.com/iaasNoviSad/

 

Формулар за пријем нових чланова

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexxmS_38fwF1e7grrxajkgtwDTk4hWqsVeXZpZEDYq8k2WSQ/viewform?fbclid=IwAR1dYv5ww7I_fwtRU3Zcxu_4TAyqI0bhsUyO0RnZnvraVsX7QDiixEJsUfI

Serbian