Хуманитарне акције

 • Humanitarni turnir za Jakšu

  Studentski Parlament Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu je zajedno sa gejming organizacijom Peak esports iz Novog Sada (https://www.facebook.com/PeakeSportspro/?fref=ts ) organizovao humanitarni turnir u FIFI.

  Turnir je bio održan u SUBOTU 20.5., sa početkom u 10 časova. 

  Utakmice su se igrale 1 na 1, i vreme trajanja je bilo podseno na 7 minuta u grupi, a posle toga sledi nokaut faza.
  Kotizacija je iznosila 300din i CELOKUPAN iznos se uplaćuje za Jakšu Vasiljevića.

 • HUMANITARNI TURNIR U PES-u za VIŠNJU

  Uz dobru atmosferu završen je HUMANITARNI TURNIR U PES-u za VIŠNJU. Učestvovao je 21 igrač. Zahvaljujemo se Igraonica DOXA, svim učesnicima, i onima koji su zaigrali i oni koji su došli da prave društvo igračima. Sakupljeno je 14 680 din. i uplaćeno na račun Višnjinog tate (nalog za uplatu u prilogu). Nadamo se da će biti veći odziv studenata sa našeg fakulteta u humanitarnim akcijama koje nam predstoje.

 • DOBROVOLJNO DAVANJE KRVI

  Proteklo je DOBROVOLJNO DAVANJE KRVI, 73 studenta i zaposlena su nam se pridružila u Klubu nastavnika, Krv je dalo 63 studenta i zaposlena, dok je 10 odbijeno iz zdravstvenih razloga. Hvala SVIMA koji su se odazvali i bili deo akcije! 
  Pokupljeni su čepovi za recikliranje u sklopu akcije "Čep za hendikep", ili kako smo je prozvali "Čep za osmeh", ovim putem se zahvaljujemo onima koji su savesno ubacili čepove u kutije koje su tokom cele godine bile postavljene na našem fakultetu!

 • "KOSMETU NA POKLON"

  Učestvovali smo u akciji "KOSMETU NA POKLON" tako što smo prikupili slatkiše, novčana sredstva za prevoz za decu na Kosmetu, i školski pribor. Naše kolege su igrale basket na novogodišnjem humanitarnom turniru "TRI NA TRI" za decu i omladinu ometenu u razvoju i decu iz Dečjeg sela.

 • “Слаткиши за слаткише“ за децу из Дечјег села

  Трудимо се, као млади и образовани људи да посебно нагласимо један, пре свега хуман и људски аспект социјалне свести кроз низ хуманитарних акција.

  Промотери и носиоци активности су учесници, чланови Студентског парламента, сви студенти добре воље и великог срца, наши драги хуманитарци, и заједничким снагама настојимо да у оквиру наших могућности пружимо помоћ онима којима је неопходна и својим примером наведемо и друге да чине исто.