Политика приватности

Пољопривредни факултет Нови Сад (у даљем тексту: Пољопривредни факултет) уређује ову интернет страницу и одговара за садржаје на њој. Пољопривредни факултет поштује приватност својих корисника и у складу с тим не обрађује никакве информације о кориснику, као што су ИП адресе, адресе е-поште и друге информације о посетиоцима странице. Управо због тога Пољопривредни факултет и не користи „колачиће“ путем којих би било могуће прикупити неке од података о личности.

„Колачић“ је мали податак који интернет страница може послати вашем претраживачу, а који се може чувати на тврдом диску. Ако сте забринути због ваше приватности и коришћења технологије „колачићи“, можете подесити прегледач да вас обавести када примите „колачић“, такође можете да поставите свој прегледач да одбија „колачиће“.

Пољопривредни факултет користи Google Analytics за прикупљање података који су нам неопходни за унапређење рада интернет странице. Google Analytics је сервис за веб-анализу компаније Google Inc. Можете спречити ово сакупљање података тако што ћете инсталирати овај додатак претраживачу: Google Analytics Opt-out (можете га наћи на линку https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en)

На својим претраживачима можете да инсталирате Privacy Badger како бисте се заштитили од праћења док прегледате веб. Привацy Бадгер је бесплатан додатак који је направила Фондација за електронске границе Елецтрониц Фронтиер Фоундатион – ЕФФ, организација која се бави заштитом права у дигиталном свету.

На овој интернет страници су линкови ка другим интернет страницама. Пољопривредни факултет није одговоран за услове коришћења и правила приватности тих интернет страница, нити може да гарантује, или да буде одговоран за било који садржај, рекламу, производе или друге материјале који су на њима доступни.

У случају да дође до измене постојеће политике приватности, благовремено ћемо вас обавестити на уочљив начин.

Ако имате било каква питања у вези са овом политиком приватности, молимо Вас да нас контактирате на privatnost@polj.uns.ac.rs

Serbian