Позив за учешће студената у организованој посети позоришној представи „Госпођа министарка“

У циљу неговања културних активности студената Универзитета у Новом Саду, Универзитет је расписао нови позив за учешће студената у организованој посети позоришној представи „Госпођа министарка“, која ће бити изведена 30. марта 2020. године у Позоришту „Бошко Буха“ у Београду.
Право учешћа имају редовни студенти свих година основних и интегрисаних студија, као и студенти мастер академских студија, на свим факултетима у саставу Универзитета. За учеснике организоване посете обезбеђени су без накнаде: превоз туристичким аутобусом и карта за позориште. У случају учешћа студената Универзитета у Новом Саду који студирају на факултетима у Сомбору, Суботици и Зрењанину биће посебно организован превоз до Новог Сада, како би се прикључили групи за пут у Београд, као и превоз од Новог Сада до наведених градова, након повратка групе у Нови Сад.

Реализацију програма организоване посете финансијски је подржао Покрајински секретаријат за високо образовање и научноистраживачку делатност.

Рок за пријаву је 18. март 2020. године.
Пријаве се подносе електронским путем, попуњавањем онлајн обрасца: https://forms.gle/1hFqqDLFcAk4UNiHA.

Љубазно Вас молимо да позив са пријавним обрасцем објавите на сајту Вашег факултета, у циљу информисања заинтересованих студената за учешће у програму.

С поштовањем

Документ у прилогу: 
Категорија: 
Serbian