Youtube |
---|
ГАЈЕЊЕ ВОЋАКА И ВИНОВЕ ЛОЗЕ
Студијски програм ГАЈЕЊЕ ВОЋАКА И ВИНОВЕ ЛОЗЕ-ВОЋАРСТВО , Наставни план, 2014.
|
Ш |
Назив предмета |
С |
Статус предмета |
Часови активне наставе |
Остали часови |
ЕСПБ |
|||||
|
|
|
|
|
П |
В |
СИР |
ДОН |
|
|
||
Прва година |
||||||||||||
01 |
3MВВ1О01 |
Rепродукциони садни материјала воћака и винове лозе |
I |
ОЗ |
4 |
2 |
|
|
|
6 |
||
02 |
3MВВ1О02 |
Пројектовање воћњака и винограда |
I |
ОЗ |
3 |
2 |
|
|
|
6 |
||
03 |
3MВВ1О04 |
Принципи и методи оплемењивања воћака |
I |
ОМ |
3 |
2 |
|
|
|
6 |
||
04 |
3MВВ1О06 |
Биљни регулатори раста у воћарству |
I |
ОМ |
3 |
1 |
|
|
|
6 |
||
05 |
ИБ1 |
Изборни блок 1 |
I |
ИБМ |
2 |
2 |
|
|
|
6 |
||
Укупно часова активне наставе у I семестру |
15 |
9 |
|
|
|
30 |
||||||
06 |
СП |
Стручна пракса |
II |
ОЗ |
|
|
|
|
3 |
3 |
||
07 |
ТДР |
Теоријске и експерименталне основе мастер рада |
II |
ОЗ |
|
|
|
|
20 |
7 |
||
08 |
ДР |
Мастер рад |
II |
ОЗ |
|
|
|
|
|
20 |
||
Укупно часова активне наставе у II семестру |
|
|
|
|
23 |
30 |
||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||
Укупно часова активне наставе на години студија = 360 |
|
|
||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||
|
|
|
|
|
Укупно = 225 |
Укупно = 135 |
Укупно = 0 |
Укупно = 0 |
|
|
||
|
|
Завршни рад |
|
|
- |
|
||||||
Укупно ЕСПБ |
60 |
Изборни предмети
Ш | Назив предмета | Тип | Статус предмета | Часови активне наставе | ЕСПБ | ||||
П | В | ДОН | СИР | ||||||
Предмети изборног блока 1. ВОЋАРСТВО |
|||||||||
1 |
3МВВ1И01 |
Јабучасте воћне врсте |
НС | ИМ |
2 |
2 |
6 |
||
2 |
3МВВ1И02 |
Коштичаве воћне врсте |
НС | ИМ |
2 |
2 |
6 |
||
3 |
3МВВ1И03 |
Језграсте воћне врсте |
НС | ИМ |
2 |
2 |
6 |
||
4 |
3МВВ1И04 |
Јагодасте воћне врсте |
НС | ИМ |
2 |
2 |
6 |
||
3МВВ1И08 |
Функционална храна |
НС | ИЗ |
2 |
2 |
6 |
ГАЈЕЊЕ ВОЋАКА И ВИНОВЕ ЛОЗЕ-ВИНОГРАДАРСТВО
|
Ш |
Назив предмета |
С |
Статус предмета |
Часови активне наставе |
Остали часови |
ЕСПБ |
||||||
|
|
|
|
|
П |
В |
СИР |
ДОН |
|
|
|||
Прва година |
|||||||||||||
01 |
3MВВ1О01 |
Rепродукциони садни материјала воћака и винове лозе |
I |
ОЗ |
4 |
2 |
|
|
|
6 |
|||
02 |
3MВВ1О02 |
Пројектовање воћњака и винограда |
I |
ОЗ |
3 |
2 |
|
|
|
6 |
|||
03 |
3MВВ1О03 |
Органогенеза винове лозе |
I |
ОМ |
3 |
2 |
|
|
|
6 |
|||
04 |
3MВВ1О05 |
Примарна прерада грожђа |
I |
ОМ |
2 |
2 |
|
|
|
6 |
|||
05 |
ИБ2 |
Изборни блок 2 |
I |
ИБМ |
2 |
2 |
|
|
|
6 |
|||
Укупно часова активне наставе у I семестру |
14 |
10 |
|
|
|
30 |
|||||||
06 |
СП |
Стручна пракса |
II |
ОЗ |
|
|
|
|
3 |
3 |
|||
07 |
ТДР |
Теоријске и експерименталне основе мастер рада |
II |
ОЗ |
|
|
|
|
20 |
7 |
|||
08 |
ДР |
Мастер рад |
II |
ОЗ |
|
|
|
|
|
20 |
|||
Укупно часова активне наставе у II семестру |
|
|
|
|
23 |
30 |
|||||||
Укупно часова активне наставе на години студија = 360 |
|
|
|||||||||||
|
|
|
|
|
Укупно = 210 |
Укупно = 150 |
Укупно = 0 |
Укупно = 0 |
|
|
|||
|
|
Завршни рад |
|
|
- |
|
|||||||
Укупно ЕСПБ |
60 |
Иѕборни предмети:
Предмети изборног блока 2. ВИНОГРАДАРСТВО |
|||||||||
1 |
3МВВ1И05 |
Савремени сортимент винове лозе |
НС |
ИМ |
2 |
2 |
|
|
6 |
2 |
3МВВ1И06 |
Сортна агротехника |
НС |
ИМ |
2 |
2 |
|
|
6 |
3 |
3МВВ1И07 |
Еколошка производња грожђа и вина |
НС |
ИМ |
2 |
2 |
|
|
6 |
4 |
3МВВ1И08 |
Функционална храна |
НС |
ИЗ |
2 |
2 |
|
|
6 |