Okrugli sto pod nazivom UNIVERZITET I PRIVREDA - UNAPREĐENJE STUDIJSKOG PROGRAMA, PRAKTIČNE NASTAVE I ZAPOŠLJAVANJA AGROEKONOMISTA

Poštovane koleginice i kolege,

Departman za ekonomiku poljoprivrede i sociologiju sela Vas poziva da uzmete učešće i prisustvujete održavanju Okruglog stola pod nazivom UNIVERZITET I PRIVREDA - UNAPREĐENJE STUDIJSKOG PROGRAMA, PRAKTIČNE NASTAVE I ZAPOŠLJAVANJA AGROEKONOMISTA, koji će se održati 14. decembra 2018. godine u Amfiteatru Poljoprivrednog fakulteta sa početkom u 17.30 časova.

Ovim skupom želimo da okupimo agroekonomiste koji su diplomirali na Departmanu za ekonomiku poljoprivrede i sociologiju sela Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu sa ciljem da se dobiju povratne informacije u vezi sa novim zahtevima za profesiju agroekonomista u agrobiznisu, kao i da se profesionalna iskustva agroekonomista iskoriste za unapređenje studijskog plana i programa agroekonomije koji se realizuje na Departmanu. Istovremeno, želimo da studentima i nezaposlenim agroekonomistima ukažemo na znanja, veštine i izazove koji ih očekuju u različitim sektorima mogućeg zapošljavanja.

Veoma je važno i da se izvrši promocija agroekonomske profesije, da se okupe i međusobno još bolje povežu naši agroekonomisti u okviru ALUMNI kluba Agroekonomija.

Nadamo se da ćete naći vremena i motiva da nam se pridružite na ovom skupu i doprinesete unapređenju agroekonomske profesije koja se već decenijama stvara pod okriljem našeg fakulteta.

Takođe Vas molimo da nam (zbog organizacije skupa) mailom (departman.za.ekonomiku@polj.edu.rs) kratko povrdite Vaše prisustvo i u svoj rokovnik kao neizostavno ubeležite datum 14. Decembar, 17.30 časova.

Nakon skupa planirano je kraće druženje na koktelu u klubu nastavnika, stoga obavezno ponesite svoje dobro raspoloženje i vizit karte kako bi imali najnovije informacije o Vašim pozicijama u sektoru.

Do skorog viđenja,

S poštovanjem,

Vaš Departman AE

Документ у прилогу: 
Serbian