СТОЧАРСТВО

Студијски програм Сточарство , Наставни план, 2014.

 

Назив предмета

С

Статус предмета

Часови активне наставе

Остали часови

ЕСПБ

 

 

 

 

П

В

СИР

ДОН

 

 

I семестар

 

Принципи истраживања у сточарству

 

О

2

2

-

-

 

6

 

Изборни предмет 1

 

И

2

2

-

-

 

6

 

Изборни предмет 2

 

И

2

2

-

-

 

6

 

Изборни предмет 3

 

И

2

2

-

-

 

6

 

Изборни предмет 4

 

И

2

2

 

 

 

6

Укупно часова активне наставе И семестар = 150 +150

 

 

II семестар

 

 

 

Теоријске и експерименталне подлоге дипломског рада

 

И

-

-

20

-

 

10

 

Израда дипломског рада

 

И

-

-

-

-

 

20

Укупно часова активне наставе ИИ семестар = 300

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Укупно =150

Укупно =150

Укупно =300

Укупно =0

 

 

Укупно часова активне наставе у свим годинама студија = 600

 

 

 

Завршни рад

 

 

-

 

Укупно ЕСПБ

60

Изборни предмети

  Š Naziv predmeta Tip Status predmeta Časovi aktivne nastave ESPB
    P V DON SIR ESPB
  3MST1O01

Principi istraživanja u stočarstvu

AO O 2 2     6

Predmeti izbornog bloka 1.

1 3MST1I01

Savremene tehnologije u reprodukciji domaćih sisara

NS I 2 2     6
2 3MST1I02

Sistemi držanja u svinjarstvu i upravljanje farmom

NS I 2 2     6
3 3MST1I03

Sistemi držanja u govedarstvu i upravljanje farmom

NS I 2 2     6
4 3MST1I04

Sistemi držanja u živinarstvu i upravljanje farmom

NS I 2 2     6
5 3MST1I05

Ekologija akvatičnih ekosistema

NS I 2 2     6
6 3MST1I06

Sistemi držanja u ovčarstvu i kozarstvu i upravljanje farmom

NS I 2 2     6
7 3MST1I07

Primena

TM I 2 2     6

matematičkih modela u ishrani životinja

Predmeti izbornog bloka 2.

8 3MST1I08

Projektovanje u mlekarstvu

SA I 2 2     6
9 3MST1I09

Embriologija i inkubacija u živinarstvu

TM I 2 2     6
10 3MST1I10

Sitne i ukrasne životinje

NS I 2 2     6
11 3MST1I11

Genetika i biotehnologija u stočarstvu

TM I 2 2     6
12 3MST1I12

Proizvodnja zdravstveno bezbedne hrane animalnog porekla

NS I 2 2     6
13 3MST1I13

Biotehnologija u ishrani nepreživara

NS I 2 2     6

Predmeti izbornog bloka 3.

14 3MST1I14

Ishrana i gajenje divljači

SA I 2 2     6
15 3MST1I15

Morfologija i fiziologija živine

TM I 2 2     6
16 3MST1I16

Industrijska proizvodnja hrane za životinje

SA I 2 2     6
17 3MST1I17

Ishrana goveda

SA I 2 2     6
18 3MST1I18

Pčelinji proizvodi

NS I 2 2     6
19 3MST1I19

Kvantitativna genetika

TM I 2 2     6

Predmeti izbornog bloka 4.

20 3MST1I20

Gajenje riba

SA I 2 2     6
21 3MST1I21

Teorija oplemenjivanja i ponašanja životinja

NS I 2 2     6
22 3MST1I22

Kontaminenti životne sredine

NS I 2 2     6
23 3MST1I23

Fiziologija ishrane domaćih životinja i divljači

NS I 2 2     6
24 3MST1I24

Kontrola kvaliteta stočne hrane

SA I 2 2     6
25 3MST1I25

Autohtono sirarstvo

NS I 2 2     6
Serbian